f   twitter   insta   yt

Παρουσίαση νέων υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

patoulis giorgos nea arxh attikh

Γ. Πατούλης:  Όλοι μαζί συνθέτουμε μια δυνατή ομάδα και δίνουμε τη μάχη για τη μεγάλη ανατροπή στην Αττική

«Με ενότητα και δύναμη διαμορφώνουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που έχει προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Όλοι δίνουμε τη μάχη για να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στην Αττική και στις ζωές μας.

Η Αττική μπορεί και πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, δεν αξίζει στην Αττική να χάσει το τραίνο της ανάπτυξης την ίδια ώρα που οι άλλες περιφέρειες της Ευρώπης έχουν διευρύνει τις αναπτυξιακές τους προοπτικές. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και γυρίζουμε σελίδα. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη με σωστές στρατηγικές. Οι υποψήφιοι μας θα είναι οι πρεσβευτές μας σε όλη την Αττική.

 Όλοι μαζί δίνουμε μια υπόσχεση: Θα γίνουμε ποτάμι ελπίδας για όλους τους πολίτες. Συνθέτουμε και ενώνουμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την Μητροπολιτική  Περιφέρεια Αττικής που θα αλλάξει την ζωή των κατοίκων». 

Διαβάστε περισσότερα: Παρουσίαση νέων υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική του...

Σε εκδηλώσεις της ΑΟ Πετραλώνων και της Ένωσης Ελληνίδων για την οικογένεια και τη νεότητα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

photo serafeio 5

Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε στην Αττική ένα δίκτυο πολιτισμού, αθλητισμού και εκπαίδευσης με στόχο την ενίσχυση και δρομολόγηση πρωτοβουλιών με κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο»

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΑΟ Πετραλώνων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σεράφειου Κολυμβητηρίου Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στους αθλητές και τους γονείς τους μία καλή, δημιουργική χρονιά, με υψηλές επιδόσεις.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση εξέφρασε τη συγκίνηση του που βρίσκεται στη γειτονιά που γεννήθηκε και επισήμανε πως η αθλητική ομάδα Πετραλώνων έχει δυναμική και πολλές προοπτικές.

Διαβάστε περισσότερα: Σε εκδηλώσεις της ΑΟ Πετραλώνων και της Ένωσης Ελληνίδων για την οικογένεια και τη νεότητα, ο...

Γ. Πατούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής: Η Περιφέρεια Αττικής χρειάζεται ένα νέο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων της και όχι νέα χαράτσια

fylh xwmaterh

 «Ταφόπλακα» βάζει στα συστήματα ανακύκλωσης, η κα Δούρου

Η κ. Δούρου για μια ακόμη φορά προχωρά σε μονομερείς ενέργειες, που διογκώνουν αντί να επιλύουν τα προβλήματα που δημιουργεί η δική της ανεπάρκεια.

Στο αόρατο έργο της κας Δούρου, στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, προστίθεται ένα ακόμη αρνητικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα, λίγες εβδομάδες πριν το τέλος της θητείας της η απερχόμενη Περιφερειάρχης αποφάσισε να ανατρέψει το σχεδιασμό και τους κανόνες που ισχύουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης στην Αττική, αυξάνοντας το κόστος τιμολόγησης των υπολειμμάτων της ανακύκλωσης στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Για να καλύψει την αδυναμία της να πετύχει τους στόχους της ανακύκλωσης επιχειρεί να μεταθέσει την ευθύνη στα Κέντρα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών της Αττικής, δημιουργώντας συνθήκες αδυναμίας συνέχισης της λειτουργίας τους.

Διαβάστε περισσότερα: Γ. Πατούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής: Η Περιφέρεια Αττικής χρειάζεται ένα νέο σχέδιο...

Στο Δήμο Ελευσίνας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

 MG 7880

Γ. Πατούλης: Αναγκαία η δημιουργία ενός ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος για τη Δυτική Αττική προκειμένου να επιτευχθεί το στοίχημα της ισότιμης ανάπτυξης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Δήμους της Αττικής με στόχο να ενημερωθεί από τις δημοτικές αρχές και τοπικούς φορείς για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, επισκέφθηκε σήμερα στο Δήμο Ελευσίνας.

Ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με το Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Τσουκαλά παρουσία αιρετών και εκπροσώπων τοπικών φορέων προκειμένου να  συζητήσουν τόσο για τις ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή, όσο και τα προβλήματα που απασχολούν την Ελευσίνα.

Ο κ. Τσουκαλάς έκανε λόγο για ένα Δήμο με ιστορική βαρύτητα και  τις δυνατότητες που έχει να αναδειχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω των αρχαιολογικών θησαυρών του. Στη συνέχεια ενημέρωσε τον κ. Πατούλη για τα έργα που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της ανάδειξης της Ελευσίνας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021. 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη προσπάθεια ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου της πόλης το οποίο θα εξυπηρετεί πάνω από 15.000 οικογένειες, καθώς και στις αστοχίες που προηγήθηκαν με συνέπεια την επιβολή προστίμου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Διαβάστε περισσότερα: Στο Δήμο Ελευσίνας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο ΙΣΑ καλεί το Υπουργείο Υγείας, να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες ,για τους κινδύνους που διατρέχουν από την κατάχρηση των αντιβιοτικών ,στις ιώσεις και στη γρίπη

logo isa

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών επισημαίνει ότι αυτή την περίοδο γίνεται κατάχρηση αντιβιοτικών, χωρίς συνταγή γιατρού και καλεί τις υγειονομικές αρχές, να ενημερώσουν άμεσα τους πολίτες, για τις καταστροφικές συνέπειες αυτής της πρακτικής, κάτι που όφειλαν να είχαν κάνει, πριν την έναρξη της επιδημίας της γρίπης.

Έχει διαπιστωθεί ότι πολλοί ασθενείς αγοράζουν με δική τους πρωτοβουλία ,από το φαρμακείο αντιβίωση, με τα πρώτα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης.

Η άσκοπη κατανάλωσή τους, καθιστά τα αντιβιοτικά λιγότερο αποτελεσματικά καθώς μειώνεται η δραστικότητά τους ενώ δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για την εμφάνιση των ανθεκτικών μικροβίων που αποτελούν μεγάλο κίνδυνο, για τη Δημόσια υγεία.

Η γρίπη όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ιώσεις," θα κάνει τον κύκλο της" και τα αντιβιοτικά δεν έχουν καμία θέση στην θεραπεία της. Αντίθετα ενδείκνυται η έγκαιρη έναρξη της αντιικής αγωγής στους ασθενείς που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου, οι οποίοι θα πρέπει να απευθύνονται στο γιατρό, με τα πρώτα συμπτώματα.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, τονίζει τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα: Ο ΙΣΑ καλεί το Υπουργείο Υγείας, να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες ,για τους κινδύνους που...

Απολογισμός 2007-2019: 12 χρόνια έργο Διοίκησης Πατούλη στο Μαρούσι Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, 18:00, Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»

apologismos ergou patoulis

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκαλεί τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες στον απολογισμό για τα 12 χρόνια έργου της Διοίκησής του στο Μαρούσι. Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 18:00, Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»      (Βασ. Όλγας 12, Μαρούσι)

 «Όσα επιδιώξαμε, σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε σε τρεις θητείες παραδίδοντας, έναν Δήμο ισχυρό, με γερά θεμέλια. Συλλογικά τα καταφέραμε, πήγαμε το Μαρούσι μπροστά».

Διαβάστε περισσότερα: Απολογισμός 2007-2019: 12 χρόνια έργο Διοίκησης Πατούλη στο Μαρούσι Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, 18:00,...

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Νίκη της Αυτοδιοίκησης. Συνεχίζουμε δυνατά για τη διασφάλιση της οικονομικής και διοικητικής αυτοτέλειας του θεσμού μας

photo ypes 1

Μετά από αίτημα της Αυτοδιοίκησης τα αρμόδια υπουργεία αποφάσισαν να δώσουν παράταση στην έναρξη εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης για μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος

Η παράταση της έναρξης εφαρμογής της Υπουργικής Απόφασης για μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμφωνήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση  που είχαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, οι  επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ και αντιπροσωπεία της ΕΝΠΕ  με τον υπουργό Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη, στο υπουργείο  Εσωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα: Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Νίκη της Αυτοδιοίκησης. Συνεχίζουμε δυνατά για τη διασφάλιση της...

Η Μαίρη Βιδάλη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

patoulis vidali

Γ. Πατούλης: «Στόχος μας να δημιουργήσουμε στην μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής, ένα δίκτυο για την ισότιμη πολιτιστική ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής»

Την υποψηφιότητα της ηθοποιού Μαίρης Βιδάλη στην Περιφερειακή Ενότητα του Νοτίου Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Η κα Βιδάλη είναι ηθοποιός, με σπουδές στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Έχει τελειώσει επίσης το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει δημοτική  σύμβουλος και  Αντιπρόεδρος  πολιτισμού  Κηφισιάς καθώς και Περιφερειακή  σύμβουλος  Αττικής. 

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κας Βιδάλη ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής: 

Διαβάστε περισσότερα: Η Μαίρη Βιδάλη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του...

Στο Δήμο Αιγάλεω ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

photo aigaleo 1

Γ. Πατούλης: «Πρέπει να περάσουμε σε ένα άλλο μοντέλο, αυτό της μητροπολιτικής περιφερειακής διακυβέρνησης με στόχο τη στρατηγική, ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε Δήμους της Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί από τις δημοτικές αρχές και τοπικούς φορείς για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, μετέβη σήμερα στο Δήμο Αιγάλεω.

Ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με το Δήμαρχο της πόλης και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Δ. Μπίρμπα, παρουσία δημοτικών συμβούλων και συζήτησαν για τις ανάγκες που υπάρχουν αλλά και την πρόοδο των έργων στην πόλη.

Ο κ. Μπίρμπας έκανε λόγο για ένα Δήμο με ιστορική φυσιογνωμία και τοπικές ιδιαιτερότητες, επισημαίνοντας πως λόγω Ιεράς Οδού είναι συγκοινωνιακά επιβαρυμένος. Όπως ανέφερε, σημαντική ελάφρυνση θα προσφέρει η κατασκευή του κεντρικού σταθμού υπεραστικών λεωφορείων και πρόσθεσε πως ταυτόχρονα με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα διαμορφωθούν οι συνθήκες για την περαιτέρω αναβάθμιση της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα: Στο Δήμο Αιγάλεω ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Μέρος των έργων και των ώριμων μελετών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μαρούσι παρουσίασε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στο Δημοτικό Συμβούλιο

logo marousi

Την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά και έγκυρα  για μέρος των έργων  και των ώριμων μελετών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μαρούσι είχε το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της 12ης Φεβρουαρίου 2019.

Η Διοίκηση παρουσίασε τα έργα που εκτελούνται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και ώριμες μελέτες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, με στόχο την πληρέστατη ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων, καθώς και των πολιτών για μια σειρά έργων υποδομών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Η παρουσίαση των έργων και των δράσεων της Διοίκησης θα συνεχισθεί και  σε επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να αποτυπωθεί το σημαντικό έργο σε έργα υποδομής που αφήνει παρακαταθήκη η Διοίκηση Πατούλη στην επόμενη Δημοτική Αρχή, σε συνδυασμό με τον εξορθολογισμό και τη θωράκιση των οικονομικών, τη στελέχωση με προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου και το πλούσιο και σημαντικό κοινωνικό έργο.

Διαβάστε περισσότερα: Μέρος των έργων και των ώριμων μελετών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μαρούσι παρουσίασε η Διοίκηση...
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok